Om os​

Ædedolken er stedet du skal komme, hvis du har lyst til grillmad og snaskede burgere, sprøde pommes fritter, klassiske grillretter krydret med kvalitet, friske råvarer og en høj service. Vi skiller os ud på vores smagsfulde dressing, vilde tilbud og ikke mindst madlavning på egne opskrifter.

Hos Ædedolken kan du forvente et godt solidt måltid, hvor vi tager dig med on a walk down memory lane med danske klassikere, cocio cacaomælk og masser af sovs som vores mormor lavede den, og så er vi altid klar med et godt tilbud. Vi er stolte over at kunne sige, at vi bruger 100% dansk hakket oksekød fra Himmerlandskød, hvilket også kan smages. Vi har sørget for den helt rigtige fedtprocent og flammegriller altid vores bøffer for at få den bedste smag frem i kødet.

Mad til alle, er noget vi godt kan lide hos ædedolken.

Måske du ikke spiser gris, du er veganer, eller ikke kan spise gluten, det er helt okay, vi har også mad til dig. Vi har sørget for at vores menu rummer lidt af hvert så alle kan få fat i et godt solidt måltid. Hos Ædedolken elsker vi børn, og tilbyder også børnevenlige menuer, både med grønt og en lille overraskelse.